top of page

КНИГА ЗА МНЕНИЯ НА КУРИСИСТИТЕ

Отзиви от курсове по професии Готвач, Майстор Готвач, Сервитьор, Барман, Екскурзоводи

Извадка от книгата за мнения в центъра

 
Георги Петров Йовчев – готвач


Обучението в центъра мина много спокойно, приятно и с удоволствие присъствах на лекциите. Всички са много дружелюбни и приятелски настроени. На всяка присъствена практика научавах нещо ново. Много съм благодарен на директор Румяна Игнатова за разбирането и знанията, които ми предостави.

Дияна Ангелова Мирчева – сервитьор-барман


Учебният процес протече сравнително спокойно. Нивото на преподаване и учебния процес бяха на много високо ниво. Наученото и придобитите умения ще ми помогнат да се реализирам като сервитьорка или барманка.
 
Иво Станилов Грозев – готвач


Обучението ми мина страхотно, запознах се с хора специализиранивече в сферата в която искам да се занимавам и аз. Научих много нови неща, техники и термини и съм убеден, че това ще ми е от голяма полза за бъдещото ми развитие.


Живко Дечев Ганчев – готвач
Всичко си беше супер – персоналът беше перфектен. Нямам никакви оплаквания.
 

Владимир Валентинов Георгиев – готвач
По време на обучението придобих практически знания и умения, които възнамерявам да използвам за реализация в тази сфера. Желанието ми е да се реализилам в чужбина, за което вярвам, че дипломата ми от „Евростандарт център 28“ ще ми послужи и подпомогне тази реализация.

Геновева Василава Цветанова – готвач
Със завършения курс започнах работа. Доволна съм от курса, тъй като научих много нови неща, които се прилагат в тази професия. Стажът към курса също беше за мен много ползотворен. Благодаря на екипа за обърнатото внимание към мен. Мнението ми за екипът е учтивост, професионализъм и внимание.

Йордан Петров Йорданов, проф. Готвач 
Главно се записах в курса по готварство поради любителски причини и като евентуален бонус при сферата, към която съм се ориентирал – еко и селския туризъм. Доволен бях от автентично придадената атмосфера и напрежението към което човек привикваше.
Материалната база също беше на ниво.


Виктор Валентинов Иларионов, Готвач 
Курса в „Евростандарт”ми даде по-точна и ясна представа, върху различните начини на приготвяне и сервиране, разшири кръгозора ми и идеите за бизнес.


Спас Любомиров Минков , проф. Сервитъор-барман 
Обучението протече нормално. Ще ми помогне в намирането на работа и по-добра реализация занапред.
 
Живко Димитров Георгиев 
От проведения курс , аз лично съм много доволен. Мисля, че наученото ще ми послужи занапред, за по-добрата реализация в професията.

 
Георги Галинов Янчев, проф. Готвач  
Научих много неща от проведения курс в „Евростандарт център 28“, обучението премина гладко и приятно. Всички бяха благоприятно настроени към мен. Нямах дразги с преподавателите. С придобитата квалификация ще мога да си намеря рябота като готвач. Ще се пробвам първо в някой ресторант на свободна консумация, а по-нататък искам да си отворя мой собствен.


Кирил Янков Елкенев- готвач
Всичко беше чудесно. Благодаря!!!


Анна Минчева Дянкова, професия Готвач 
Обучението, което се провежда в центъра е наистина на европейско ниво. Изключително съм доволна от курса „Готвач – майсторка степен”. Ще Ви препоръчам на всички колеги решили да усъвършенстват своите знания.
Благодаря!

Савина Валериева Харалампиева – готвач
С уважение Ви желая много късмет и успехи за в бъдеще!Виктор Павликовски- сервитьор-барман


Курсът сервитьор-барман беше добър, липсваше му само малко повече практика барманство. Иначе всичко,  което правите и вършите тук е супер. Пожелавам много късмет и  успехи за бъдеще!!
Савина Валериева Харалампиева – готвач, 
С уважение Ви желая много късмет и успехи за в бъдеще!


Кирил Енчев Теофилов, професия Готвач
Ресторанта и персонала бяха страхотни- Много ми хареса атмосферата и обучението. Всички бяха супер. Благодаря много за курса .
 
Анна Минчева Дянкова, професия Готвач 
Обучението, което се провежда в центъра е наистина на европейско ниво. Изключително съм доволна от курса „Готвач – майсторка степен”. Ще Ви препоръчам на всички колеги решили да усъвършенстват своите знания.
Благодаря!Камелия Иванова Минкова, курс Сервитьор-Барман
Много съм доволна от проведените в ресторант „Форум” в НДК практически занимания към курса за Сервитьор-Барман. Очаквах единствено да ми позволят да върша само чирашката работа като полиране на прибори, но от самото начало ми позволиха да работя наравно с екипа.
Онлайн обучението също не ми даде причина да се оплаквам.
Бих препоръчала този център на приятели.Васил Иванов Балабанов, курс Готвач
Много беше приятно. Научих доста неща. Може да се говори с готвача да показва фламбиране.
За бъдещите послушници: Забавлявайте се!


Руслана Илиева – готвач
Всичко беше идеално, много съм доволна от всички. С тази диплома ще работя в Гърция.


Йордан Петров, курс Готвач
В центъра „Евростандарт” научих всичко полезно, необходимо за обучението ми.
Благодаря Ви!!!

Илиян Здравков Стефанов, курс Сервитьор-барман
Много съм доволен от обучението си в „Евростандарт” научих полезни и приятни за мен неща. И с удоволствие ако реша да изкарам още някой курс, ще дойда отново тук.

 

 

Бойка Кирилова Папазова, Екскурзоводство ІІІ степен

 

"Много интензивно и добре структурирано обучение, съобразено с индивидуалния профил на обучаемия, добро съотношение между теоретична и практическа част.Изключително добре подготвен и компетентен преподавател, демонстриращ на практика високите стандарти, към които всеки екскурзовод трябва да се стреми в работата си.Възнамерявам да използвам получените знания и придобити умения, за да предлагам екскурзоводски услуги, които съответстват на очакванията на туристите."

 

Величка Божидарова Благоева (в средата), Екскурзоводство ІІІ степен

 

Обучението премина с достатъчно изчерпателна и пълна информация по всяка от засегнатите в курса теми. Представени бяха  и допълнителни източници на информация и насоки и добри практики. Нивото на преподаване беше отлично! Придобитата квалификация ще ми помогне в развитието ми в сферата на туризма и организирането на туристически пътувания и приключенски програми – развитие на собствен бизнес в културния и приключенски туризъм.

 

Жаклин Ваклуш Толева (в дясно), Екскурзоводство ІІІ степен

 

Обчението по екскурзоводство беше не само изключително ползотворно за мен, като ми продеостави нови знания и ме обучи в нови умения, но съществременно то беше и интересно като начин на преподаване. Теренната практика, в която се съчетаваше теорията за екскурзоводско обслужване, с нагледния пример за типове обслужване (беседи услуги и пр.) допринесе за увереността ми, че в бъдеще бих могла да се справя с това професионално предизвикателство. Нивото на преподавателя бе изключително високо, а подходът към обучаващите се – насърчаващ ни.

 

Веселина Петрова Петрова (в ляво), Екскурзоводство ІІІ степен

 

Курса по екскурзоводство ми даде широки познания по теоритичната, така и практическата страна на професията. Обучението мина интензивно, с много актуална и интересна за мен информация. Оценявам нивото на преподаване като много високо и професионално. Надявам се придобитата квалификация да ми помогне при кандидатстване за работа и евентуалното ми назначаване като екскурзовод в туристическа фирма. А също така се надявам един ден да мога да регистрирам собствена такава.

 

Петя Леон Нафтали (в ляво), Екскурзоводство ІІІ степен

 

Курсът беше интересен.Теория за туризма оято беше вного полезна. Обиколихме всички туристически обекти в София. Преподавателката има добро отношение към нас и към предадения материал. Припомни доста исторически факти. Доста ще ми помогне курса първо със знанията от сферата на туризма, историята и т.н. Планирам да изкарам стаж в някой туроператор или агенция и след това да основа моя.

 

 

Албена Георгиева Христова , Екскурзоводство ІІІ степен

 

Невероятни професионалисти! Благодаря

С уважение:

А.Христова

 

Ваня Вълкова Дойчева, Екскурзоводство ІІІ степен

 

За краткото време в което провеждах практиката си във вашат абаза съм впечатлена от отношението Ви към мен и най-вече съм изключително благодарна и признателна за търпението и вниманието на преподавателя си Яна Тодорова. Искрено съм и благодарна.

 

Мартин Петров , Екскурзоводство, Базово ниво

 

Доволен съм от времето, което прекарах практическата част на курса. Изключително съм благодарен от вниманието, което ми се отдели от страна на моята учителка г-жа Тодорова. Най-съм доволен от знанията, които придобих, както и от уменията пряко засягащи професията ми.Благодаря за всичко!

 

Веселина Миту , Екскурзоводство ІІІ степен

 

Времето прекарано с г-жа Тодорова бе ползотворно, общуването обогатяващо и е истинско удоволствие да имаш преподавател като нея.Благодаря на г-жа Игнатова за предоставената възможност за повишаването на квалификацията ми.Добър курс, добра организация.Благодаря Ви!

 

Благовеста Пенчева, Гърция, курс Екскурзоводство

 

Проведох онлайн обучение в центъра, което е много удобно за мен, понеже живея извън България. Избрах фирмата чрез инфо от Интернет обявите. Съчетах практическите знания с с лятната си ваканция. Въпреки сгъстения материал – голям обем – за кратко време, съм много удовлетворена  от наученото и особено от личната ми преподавателка, г-ца Яна Тодорова. Смятам, че мога да приложа новите неща, които усвоих, в бъдещата си практика с успех.Благодаря на екипа, осигурил стойностен начин за усъвършенстване и професионална квалификация.

 

 


 

 

bottom of page