top of page

Уеб Платформа за On-Line Обучениe

 

Задачи по теория и практика

 

Добре дошли! В настоящата платформа са поместени всички On-line ресурси за теоретично обучение по специалностите Козметика, Грим, Маникюр и Педикюр, Ноктопластика, СПА Масажи, Фризьорство, Микроблейдинг и др..

Практически упражнения

 

Всички практически упражнения се преглеждат от преподавателите. Ще получавате своевременна оценка на поставените Ви задачи и упражнения за самостоятелна работа.

Инструкции

 

За общи инструкции за работа в On-Line обучението, прочетете Инструкциите, тук.

Съдействие при обучението

 

За всякакви въпроси и съдействие, пишете на rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

 

За административни ивъпроси, попълнете и изпратете бланката по-долу.

Срокове

 

Сроковете за извършване на писмени и практически упражнения са задължителни. Ако се наложи да сте възпрепядствани, моля свържете се с Вашия преподавател.

On-Line общност на курсистите

 

Всички записани курсисти в програма On-line обучение остават в контакт с преподавателите и след завършване на курса за допълнителни въпроси и съдействие! За поддържане на връзка с нас, харесайте ни във Facebook на https://www.facebook.com/Eurostandartcenter

Стартиране на On-Line обучение

 

За да започнете работа в Платформата, изберете професия от опциите по-долу. Ще бъдете препратени към страница със сборник от видео ресурси и теоретични материали за динамично On-line обучение, където трябва да въведете парола, предоставени ви по имейл.

 

За да гарантираме качеството на проведеното обучение, моля следвайте инструкциите от преподавателите през цялото време на обучението.

Административни въпроси

Съобщението е изпратено!

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page